Nya funktioner i foderstatsprogrammet

Äntligen! Efter stor efterfrågan kan vi nu meddela att det går att spara sina inmatade värden i vårt populära foderstatsprogram. Du kan nu lägga in dina värden, spara för att sedan gå tillbaka och ändra både i foderstaten och i dina uppgifter om hästen.

foderstatsprogrammet_900x700

Nu kan du spara din hästs uppgifter och foder, lätt att gå in och ändra när du köper nytt grovfoder med nya värden. Foto: Carin Wrange

I HästSveriges populära foderstatsprogram kan du räkna ut en foderstat som passar just din häst. Programmet hjälper dig att räkna ut hästens näringsbehov samt att skapa en foderstat. Du kan se en beräkning som visar om den tilldelade fodergivan stämmer överens med det beräknade behovet din häst har. För att kunna räkna ut hästens foderstat behöver du en analys av ditt grovfoder.

Ny sparafunktion

Ni är många som genom åren har hört av sig och vill kunna spara de inlagda värdena på era hästar och äntligen har vi tagit fram den funktionen. Du lägger som vanligt in dina värden för hästen och ditt foder och på varje sida finns det en ”spara-knapp” som gör att dina uppgifter sparas. När du trycker på knappen så kommer du få tillgång till en unik URL-adress som tillhör just din häst, kopiera och spara eller bokmärk adressen. När du vill göra förändringar i din foderstat kan du bara gå in via din unika URL-adress och alla dina uppgifter finns kvar.

För dig med flera hästar

Kanske har du flera hästar som äter liknande foder? Då kan du börja med att lägga in en häst som du sparar. Sedan kan du välja att duplicera den hästen, du får då en ny unik URL-adress och kan gå tillbaka i programmet för att ändra namn och uppgifter om hästen samt foderstat.